ALLT FÖR DIN TRÄDGÅRD

På vår avdelning trödgård hittar du trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, bevattning, jord, gödning, gräsfrön, bekämpning, brevlådor, flaggor och allt för att odla och så.

Trädgård – Allt du behöver för din trädgård hittar du på Hemmahallen

Välkommen till vår trädgårdsavdelning på Hemmahallen, där du hittar allt du behöver för att skapa och underhålla din drömträdgård. Vi erbjuder ett brett sortiment av trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, bevattning, jord, gödning, gräsfrön, bekämpning, brevlådor, flaggor och allt för att odla och så. Utforska vårt utbud av kända märken som garanterar hög kvalitet och funktionalitet.

Våra Märken och Produkter:

Ryobi One+ – Innovativa och kraftfulla trädgårdsmaskiner och verktyg som underlättar allt från gräsklippning till beskärning. Gardena – Bevattningssystem, slangar och trädgårdsredskap som gör trädgårdsskötsel enkel och effektiv. Flagmore – Ett brett urval av flaggor och flggtillbehör för att smycka din trädgård och hem. Nelson Garden – Fröer, lökar, gödning och tillbehör för odling och trädgårdsskötsel. Berglund – Robust och stilfulla brevlådor som kombinerar funktionalitet med design. Skånefrö – Högkvalitativa gräsfrön och fröblandningar för en grön och frodig gräsmatta. Hozelock – Bevattningsutrustning, sprinklers och slangvindor för effektiv vattning av din trädgård. Silverline – Bekämpningsmedel och lösningar för att hålla skadedjur och ogräs borta från din trädgård. Greenline – Innovativa trädgårdsprodukter och lösningar för hållbar trädgårdsskötsel. Miljöcenter – Miljövänliga bekämpningsmedel och trädgårdsprodukter som främjar hållbarhet. Roundup – Effektiva ogräsmedel för att hålla din trädgård fri från oönskade växter. Substral – Högkvalitativ gödning och näringslösningar för att främja växtlighet och blomning. Protect Home – Produkter för hem- och trädgårdsskydd mot skadedjur och insekter. Neudorff – Ekologiska bekämpningsmedel och trädgårdsprodukter för en hållbar trädgård. Södra Århults Torv – Jord, gödning och torvprodukter för optimal odling och jordförbättring. Hornum – Näringsrik jord och gödning som främjar växtligheten i din trädgård. Tergent – Effektiva rengörings- och bekämpningsprodukter för trädgård och utomhusytor. Grimsholm – Reservdelar och knivar för din automover  som underlättar trädgårdsarbete. Florovit – Gödning och jordförbättringsprodukter som främjar stark och frisk växtlighet.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller nybörjare, hittar du allt du behöver hos oss för att ta hand om din trädgård. Vårt sortiment uppdateras och varierar beroende på säsong, så besök oss regelbundet för att upptäcka nya produkter och erbjudanden. Observera att sortimentet kan variera mellan våra butiker.

Besök Hemmahallen och gör din trädgård till en grön oas med hjälp av våra högkvalitativa produkter och kända märken!